Termeni și condiții

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Informatii despre produse
 
Clubdecarte.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine toate informatiile despre produsele puse la dispoziție. .
Comenzi
 
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala. 
Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult o zi lucratoare.
Pentru precomanda, livrarea se va efectua in a doua saptamana din luna. 
Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Nichifor Roxana Alina INTREPRINDERE INDIVIDUALA  si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Nichifor Roxana Alina INTREPRINDERE INDIVIDUALA  se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
Nichifor Roxana Alina INTREPRINDERE INDIVIDUALA  foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Costul de livrare

Costurile de transport difera in functie de  varianta de livrare aleasa.

Livrare prin curier , cost unic de transport  19.00 lei pentru fiecare colet expediat în orice localitate din România. (In zona de acoperire a firmei de curierat)

Livrre prin Posta Romana,  cost unic de transport de 10 lei, pentru fiecare colet expediat in orice localitate din Romania.

Poti beneficia de TRANSPORT GRATUIT atunci cand exista promotii active in acest sens sau daca valoarea cumparaturilor este de minim 100 lei.

 

Metode de livrare

Comanda ta va fi livrata oriunde in tara, prin curier rapid Fan Courier. Livrarea produselor se face prin firma de curierat.
Comanda ta va fi livrata oriunde in tara, prin Posta Romana.
Nu exista opțiunea  ridicarea comenzii de la sediul nostru.

Metoda de plata

Ramburs. Se achita contravaloarea produselor si a transportului in momentul livrarii coletului, in numerar.

Plata cu cardul. Se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay. Clubdecarte.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Politica de retur
In cazul in care constatati erori la comanda va rugam sa ne contactati in termen de 3 zile lucratoare din momentu primirii comenzii. Daca eroarea s-a produs din vina noastra, firma noastra v-a suporta in intregime costurile aferente refacerii comenzii si transportului.
Inregistrarea ca membru
 
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Confidentialitatea datelor personale
 
Clubdecarte.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Clubdecarte.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
Copyright
 
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Limitare de responsabilitate
 
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.
Dispozitii finale
 
Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
Nichifor Roxana Alina INTREPRINDERE INDIVIDUALA 
 • Sediu social: Strada Aviatiei, nr 37, Judetul Iasi 
 • Email:office@clubdecarte.ro
 • Tel: 0728 765 835
 • Reg. Com: F22/2239/2009
 • Cod fiscal: 2585625